Estudis de tatuatges recomanats de catalunya

A igualada hi han dos estudis de tatuatges que personalment recomanem. Aquests son els següents:

Sorry Mommy!

Sobre nosotros - Sorry Mommy! Tattoo & Piercing

Sorry Mommy! Tattoo & Pírcing neix a l’octubre del 2017 amb un objectiu molt clar, donar el millor servei en tatuatges i pírcings, un servei complet on per a nosaltres el més important és el client, la seva satisfacció i la seva comoditat. Per a això tenim una màxima comunicació des del minut 0, sempre estem connectats als clients per a la seva tranquil·litat.

Tenim 4 cabines totalment equipades per a la comoditat del client i posem a la vostra disposició serveis com Netflix, YouTube, Amazon Prime, perquè l’experiència sigui encara més satisfactòria.

Aquest estudi el recomanem, ja que a arribat a les nostres orelles que els clients que han anat sempre surten molt satisfets, a més a més, sempre t’ajuden amb els teus dissenys i com millorar-los!

Personalment, he anat a aquest estudi a tatuar-me, i la recepció és molt agradable, el procediment ràpid i sobretot estic molt content del resultat que vaig obtenir. Una recepció perfecta, un treball impecable i els preus no són molt desorbitats. Que més vols?

https://www.tattoo.cat

La fosa

La Fosa | Vilanova del Camí ▷ Opiniones 2022

No hi ha molta informació d’aquest estudi, però personalment conec gent que ha anat, i puc dir amb seguretat que procedeixen amb el seu treball amb molta professionalitat, i sempre són molt amables. També cal dir, que els tatuadors professionals, fan molt bé la seva feina, i com a exemple posaré un tatuatge d’un amic per a què vegueu que no us menteixo.

https://www.instagram.com/lafosa_shop/

Tatuatge Amic
Per últim, m’agradaria comentar un estudi situat a Tàrrega.

TOPPE TATTOO STUDIO

Aquest estudi el recomanem, especialment si vols fer-te cap tatuatge relacionat amb armes, ja que és l’estudi que he visitat que realitzen aquest estil de tatuatges més bé.

Aqui teniu l’instagram: https://www.instagram.com/tope_tattoo_studio/

Tope: un sastre de la tinta i la pell – Clínica Dental RADA