Potser tens curiositat de fer- te un tatuatge o potser ja t’has capficat més d’una vegada. Sigui quin sigui el cas, diuen que una vegada que et fas un tatuatge, aviat es converteix en una set insaciable i estàs a la constant recerca de noves formes i figures per omplir la teva pell d’art.Fer tatuatges en parella pot resultar força divertit.

Foto: http://www.fotos-tatuajes.com/

Cada any apareixen noves tècniques i tendències al món dels tatuatges, així que si vas amb ganes de trucar al teu tatuador, aquests estils et poden inspirar.

Tatuatges de siluetes

Simbolitzen l´ombra o la forma d´una imatge. És per a qui busca alguna cosa simple i discreta però que diàriament li recordi una cosa molt especial.

tècnica de tatuatges siluetes

Tatuatges que brillen a la foscor

Estan fets amb tinta que brilla amb la llum ultraviolada . L’efecte es va perdent a poc a poc amb el pas del temps, però llueixen espectaculars.

tatuatges ultraviolada tècnica de tatuatges

Estil aquarel·la

És una de les tècniques més populars , el seu objectiu és que la pell es vegi com pintada per aquarel·les. Els dissenys complexos i grans són perfectes amb aquesta tècnica. ULL: No tots els tatuadors la saben fer. De la mateixa manera, si la teva cicatrització és queloide hauràs de revisar bé el disseny abans d’aterrar-lo.

tatuatges tècnica d'aquarel·la

Puntillisme a la pell

Són imatges creades a base de petits punts. Oblida’l si ets de cicatrització queloide,  al cap de poc temps es convertiria en un “gran lunar”.

tatuatges puntillisme

Tatuatges Old School

Han de ser imatges properes al món dels mariners com sirenes, vaixells o àncores. Emblemes, cursives i sobretot molt de color. Si t’animes per alguna cosa amb plasta, et recomanem que xecs bé la qualitat de la tinta amb què t’ho faran. És fàcil perdre color si no és prou bona.

tatuatges old school

Tècnica Blackout

Es fa servir tinta negra per cobrir parts senceres de pell i fer formes geomètriques. Podria semblar un negatiu així que abans de fer-ho, demana mostres de treball similar NO ÉS TAN FÀCIL FER-LOS!

tatuatges blackout

Hiperrealisme fotogràfic

Intenta igualar una imatge a la perfecció. Qui realitza aquest tipus de treballs és un artista , de nou et recomanem que busquis algú amb experiència i que vagis preparat perquè hauràs de pagar una bona suma de diners si és que vols un bon tatuatge. Igual, txeca el teu tipus de pell, els petits detalls podrien perdre’s si la teva pell no rep a la tinta com ha de ser.

tatuatges hiperrealistes

Polca escombraries

Barreja del que és real i l’abstracte, els únics colors que es poden fer servir són el negre i el vermell…O així s’ha dit fins ara.

tècnica de tatuatge trash polka

Tatuatges transparent o de tinta blanca

Es fan amb tinta blanca i donen un estil únic. Són discrets i elegants. Requereixen cura especial i amb el temps, van perdent visibilitat al teu cos.

tatuatges tinta blanca

Esbossos tatuats

L’estil consisteix que el tatuatge ha de lluir com si fos un esborrany. És un estil molt famós a Europa.

tècnica de tatuatges esbós

Por admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.