Els 10 Millors Tatuadors del Món

Tot seguit et deixem 10 tatuadors magnífics que actualment estan entre els noms més destacats del món del tatuatge.

Abel Miranda

Nascut a Vigo, Espanya, Abel Miranda es situa entre els grans tatuadors de referència a nivell nacional i mundial . El seu estil s’ha guanyat un lloc al món del tatuatge per crear un nou llenguatge sobre la pell que desafia tots els conceptes abans coneguts en aquest gremi.

A diferència de la resta, les seves composicions no segueixen les directrius de cap estil existent al tatuatge sinó que parteixen de la pintura abstracta i imiten les formes que deixa el pinzell sobre el llenç per crear dissenys que es fonen amb el cos en un esclat de pintura , esquitxades, i una infinitat de formes inesperades que exalcen les corbes naturals de l’anatomia seguint cadascun dels seus músculs i moviments.

Orígens

El camí d’aquest artista comença quan amb 21 anys va decidir deixar la ciutat que l’havia vist néixer per trobar-se a si mateix, forjar els seus fonaments a Barcelona i créixer com a artista del tatuatge, prenent com a llenç centenars de pells que avui dia, porten amb orgull el que un dia va ser l’inici de la seva trajectòria, i que avui donen el seu reconeixement i signatura, en multitud de llocs arreu de tot el món.

Gairebé 20 anys després, tot aquest esforç i treball constant li ha permès crear un estil propi i molt ben definit , aconseguint atraure l’interès de tatuadors de tot el món, sense oblidar també els amants de l’art, que creuen països per posar-se a les seves mans.

Estil

Les taques de tinta són una de les bases del seu treball, però sempre ajustant-se a les formes del cos humà i complementant-se amb formes geomètriques i il·lustracions amb caràcter únic.

Tot això es combina a la perfecció amb els diferents colors que li donen caràcter i perfilen aquest toc únic que desprèn cadascun dels seus treballs.

El seu objectiu és assolir la màxima qualitat en les seves peces utilitzant un llenguatge artístic totalment nou, oferint una alternativa única i que, sens dubte, crea una firma molt personal i de gran prestigi en la història del tatuatge del segle XXI.

Combinar el cos i l’ànima formen part d’aquest projecte que ja ha aconseguit un desenvolupament substancial però que, tal com ens transmet Abel, no ha fet res més que començar. Encara queden moltes idees per desenvolupar i una infinitat de noves creacions que permetran que la seva tècnica personal evolucioni i segueixi renovant el seu estil, únic al món.

Al seu estudi, Avantgarde Tattoo Collective a Barcelona compta amb un equip de tatuadors experts en diferents estils escollits personalment per Abel, fet que li permet concentrar un ampli ventall de possibilitats i fusions creatives a l’hora de treballar sobre la pell.

Per a tots els interessats a conèixer els seus treballs i nous projectes, us deixo la seva web i el seu perfil a Instagram: https://www.instagram.com/abelmiranda_tattoo/

Millor tatuatge de Abel Miranda

Doctor Woo (Brian Woo)

Conegut com a Dr. Woo, és sens dubte un dels millors tatuadors de les estrelles de Hollywood. Tot i que el seu pare volia que fos metge, ell es va dedicar a tatuar des dels 13 anys i va perfeccionar la seva tècnica com a tatuador negre i gris amb una especialitat en línies fines d’una sola agulla a Shamrock Social Club, Los Angeles. La famosa clientela d’aquest tatuador va ser tan alta que va llançar una botiga pròpia anomenada Hideaway a Suite X.

brian woo (dr. woo)

Durant els seus anys de carrera ha desenvolupat gran talent i ha tatuat grans artistes, com Frank Ocean, Miley Cyrus, Emilia Clarke, Drake, Cara Delevingne, Frances Bean Cobain i Sarah Hyland.

Entre els tants tatuatges hi ha un gos en un dit, Mickey Mouse en una nina, un colibrí darrere d’una nina, però un dels tatuatges més famosos d’aquest prestigiós tatuador i el favorit per a ell, va ser el d’un llop fet a base de constel·lacions, ja que era la primera vegada en tota la seva carrera que feia servir els seus propis cercles i línies per crear una imatge tan complexa com aquesta.

A partir d’aquí, ha deixat a la pell dels seus tants clients, tatuatges grandiosos que mostra orgullós al vostre compte d’Instagram: https://www.instagram.com/_dr_woo_/?hl=es-la . Tots els tatuatges que realitza són únics i no els repeteix, doncs encara que es tracti de la mateixa imatge, les fa molt diferents a cada persona i això és el que veritablement li agrada als seus fans.

Els seus tatuatges varien al voltant de 250 dòlars per un disseny senzill i 650 per un de més elaborat, però veritablement és una bona inversió perquè és un tatuatge ben fet i està elaborat amb tendències innovadores al món del tatuatge.

Amanda Wachob

Amanda Wachob és una tatuadora prestigiosa resident a Brooklyn graduada a l’Escola D’Art, que té una capacitat artística al tatuatge i la seva carrera en aquest món va començar quan va decidir ser aprenent. Després, es va perfeccionar i va trobar una manera particular de plasmar el seu art amb la pell a manera de llenç, arribant a fer tatuatges d’aquarel·la com si fossin pinzellades.

Amanda Wachob

Ella aconsegueix un efecte que mai s’havia vist sobre la pell, ja que els seus dissenys són molt impressionants, semblen olis pintats amb el seu ús molt particular del traç i el color. Es basa a fer tatuatges impressionistes, realistes i abstractes; un dels seus tatuatges més destacats és el de les pinzellades per la seva gran varietat de tons, per la qual cosa al llarg de la seva carrera ha tatuat moltes persones, que sens dubte han quedat totalment satisfets amb els seus tatuatges.

Actualment, Amanda wachob treballa per Dare Devil Tattoos a Nova York i es pot contactar i/o veure els seus delicats treballs al compte d’Instagram: https://www.instagram.com/amandawachob/

Chris Núñez

Chris és un cubà residenciat a Miami que es va iniciar al món de la tinta com un artista de graffiti. Als 21 anys va decidir marxar de viatge al Brasil, on va durar 5 anys i després va decidir viatjar per diversos països de tot Europa durant tres anys. Durant aquest temps va treballar amb els seus artistes del tatuatge favorits, per la qual cosa va decidir dedicar-se de ple al tatuatge.

tatuatge de Chris Nuñez

Chris va perfeccionar les seves habilitats artístiques en diversos estils, però l’estil tradicional japonès va ser el que més li va cridar l’atenció, perquè és un dels tipus de tatuatges amb més tradició i els japonesos són uns dels precursors a l’art del tatuatge, per això , ell es va voler especialitzar i fins al sol dels nostres dies els seus tatuatges són uns dels millors.

En l’actualitat, és considerat un dels artistes més reconeguts a l’hipermercat realisme, és jutge ‘Ink Master’ i té 2 empreses de tatuatges: Love Hate Tattoos a Miami Beach i Handcrafted Tattoo And Art Gallery a Fort Lauderdale, Florida.

El seu esvelt treball es pot veure al compte oficial d’Instagram: https://www.instagram.com/chrisnunezlibertycity/?hl=es

Oliver Peck

Els tatuatges d’Oliver Peck són reconeguts pel seu estil, el tema clàssic americà i l’atenció als detalls. Aquest grandiós tatuador va créixer a Dallas, Texas i des de molt primerenca va desenvolupar un intens amor a les arts, tant que als 19 anys ja estava entintant els seus amics.

oliver peck

Després de perfeccionar les seves tècniques al tatuatge, aquest tatuador es va associar amb Dean Williams i va crear l’estudi de tatuatges a Elm Street. L’any 2011 va comprar l’estudi True Tattoo a Hollywood d’un vell amic anomenat Clay Decker. Ambdós estudis són reconeguts mundialment per les grans celebritats que han posat la pell per ser tatuada per aquest artista.

El seu estil tradicional nord-americà és totalment únic; presenten imatges simples, fortes i netes amb un toc d’audàcia que les fa lluir excel·lents. Un dels seus tatuatges reconeguts anomenat Eagle Snake va ser sens dubte una gran feina, atès que es tracta d’una peça adorable que presenta una imatge tradicional d’un drac o serp, amb el cap d’una àguila. L’ús de la tinta vermella i negra i algunes línies audaços fa que aquest tatuatge sigui reconegut mundialment com un dels millors.

Altres dels magnífics dissenys realitzats per aquest amant a la tinta es poden veure al compte oficial d’Instagram: https://www.instagram.com/oliverpecker/

Jaim Machlev

Chaim Machlev és un resident de Berlín que s’ha tornat reconegut al món de la tinta després de dedicar-se al servei tècnic d’ordinadors, on va aprendre tantes línies i figures geomètriques que avui ho fan popular.

xaim machlev

Els seus dissenys semblen surar i moure’s al cos de qui el porta a la pell. Domina tant les línies, com les formes geomètriques, i això ho porta a moure’s amb llibertat, fluïdesa i desenvolupament per realitzar cadascun dels seus treballs.

Al seu local a Berlín només atén amb cita prèvia i brinda exclusivitat i intimitat al client, per això, molts artistes s’han donat la tasca de tatuar-se amb aquest ésser tan espectacular.

Cadascun dels seus bells dissenys es poden observar al vostre compte d’Instagram: https://www.instagram.com/dotstolines/?hl=es-la

Si estàs buscant una persona prestigiosa que vaig tatuar a la teva pell bonics models basats en formes geomètriques, sens dubte Chaim Machlev és la persona que necessites.

Alice Carrier

Alice Carrier és una talentosa tatuadora d’Anatomy Tattoo in beautiful, Portland. Va néixer a Portland, els EUA i des de sempre li ha apassionat els tatuatges amb temàtica de ciències naturals. S’ha fet famosa pels seus dissenys florals, els quals comparteix amb els seus més de 120.000 seguidors a Instagram: https://www.instagram.com/alicerules/?hl=es-la

portadora d'alicia

Als seus 34 anys, el seu treball inspirat en la ciència natural, els jardins crescuts, la bruixeria i l’herboristeria, l’ha portat a ser inclosa a la llista de Buzzfeed dels 13 millors artistes de tatuatges del món i ha treballat a la famosa botiga de tatuatges Wonderland a Portland, Oregon.

Seoeon

És un dels tatuadors de Corea del Sud més coneguts a tot el món pels seus delicats i discrets tatuatges que fan que la por desaparegui en veure els seus bells dissenys.

seoeon

Seoeon en els seus dissenys inclou línies simples, colors pastís i figures geomètriques, amb els quals crea petits dissenys capritxosos, com ara origamis, diamants, gats, arcs, unicorns i cors.

Actualment té seu a Seül i atén els seus clients amb cita prèvia. Cadascun dels seus clients surt del seu estudi amb un somriure a la cara en observar com és de grandiós la seva feina.

El seu compte oficial a instagram és: https://www.instagram.com/seoeontattoo/?hl=es-la

Sens dubte, hi ha altres tatuadors que són prestigiosos, però aquests són els més buscats per les persones exigents que desitgen un treball harmoniós a la seva pell.

Dimitri Samohin

Aquest ucraïnès és un altre artista autodidacta que va decidir fer-se tatuador durant la seva etapa a l’exèrcit, veient revistes de tatuatge.

Fa 10 anys que està tatuant, en els què ha anat experimentat en diverses àrees, amb multitud de dissenys diferents extraordinaris.

Es caracteritza per fer tatuatges amb molt de color, i com més complicats, millor.

tatuatge dmitriy-samohin

El vostre compte d’Instagram és: https://www.instagram.com/dmitriysamohin/

Hailin Fu

Quan era petit, li va causar un gran impacte el tatuatge de drac que tenia un veí seu al braç. Als 13 anys va començar a tatuar amb agulla de cosir, i als 15, gairebé tots els nens del veïnat tenien un tatuatge seu.

Va treballar en una empresa de publicitat després de l’escola, però després d’un temps, va decidir convertir-se en tatuador. Cosa que no va sorprendre els seus amics de la infància. Ser tatuador era el seu destí.

Hailin Fu coneix bé la història de l’art occidental i oriental. Com a tatuador xinès, no s’inclina per cap, ja que considera que no hi hauria d’haver «barreres» per raons geogràfiques.

tatuatges hailin-fu

Pensa que « L’artista està sol, ja que és difícil tenir algú que comprengui els teus pensaments. Sóc com una bosseta de te que em deixa anar a la tassa. Fora, la tassa és fora del meu abast.»

És per això que vol mostrar la seva obra d’art al món. El seu treball reflecteix la idea de combinar Orient i Occident.

Pots seguir-lo a Instagram @hailin_fu_tattoo per conèixer les meves darreres actualitzacions.

Està planejant obrir la seva pròpia galeria d’art a Los Angeles, San Francisco i Nova York en un futur proper.

Val la pena invertir en un tatuador amb prestigi?

Encara que tatuar-se amb un prestigiós tatuador pot suposar una gran inversió, val la pena perquè garanteix una feina ben feta, realitzada per professionals capaços de plasmar una treball totalment grandiós a la pell.

Quant al preu, aquest dependrà de la fama de l’artista i altres factors, com la mida i les hores que trigui el tatuador a acabar la imatge. Un tatuatge d’uns 3 o 4 centímetres pot costar uns 2.000$. Mentre que un tatuatge que porti unes 8 o 9 hores, pot costar al voltant de 10.000$, però realment l’emoció en veure un treball grandiós no es compara en absolut.

Com a curiositat

L’ètnia Kalinga porta 1.000 anys fent els seus tradicionals tatuatges en la seva tribu resident a Filipines, però actualment Whang-Od Oggay és l’única tatuadora que queda. Aquesta anciana de 103 anys és l’última mambabatok, nom amb el qual es coneix a aquests artistes, que queda viva.

Fa 80 anys, aquesta dona va aprendre aquesta tècnica mil·lenària que es feia antigament només als guerrers Butbut que havien assassinat a algú en batalla. Però ara, s’han estès entre la població i entre els turistes que acudeixen perquè Whang-Od els hi faci.

Aquests tatuatges es fan amb trossos de carbó, que l’artista colpeja en la pell amb un martell i espines d’arbres fruiters d’aranja o *calamansí, una fruita de la Xina i Filipines. Alguns dels dissenys són patrons de pell de serp, escales o números i tots ells tenen un significat.

Por admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.