D’uns anys enrere els tatuatges han passat de ser una cosa residual, amb connotacions potser negatives, a ser una autèntica disciplina artística que captiva milions de persones a tot el món. La diferència entre un bon resultat i un de dolent és moltes vegades al tatuador, i aquests es troben als millors estudis de tatuatges del món, que aquí te’ls presentem.

1. Into You (Londres) .

Una de les ciutats més cosmopolites no podia deixar de tenir un dels millors estudis de tatuatges del món. De fet té un dels millors i el primer del món, Into You, que porta donant servei als londinencs des del 1993. Ara desenvolupen la seva feina des de la propera Brighton.

Un dels tatuadors d’Into You. (http://www.into-you.co.uk/)

2. Tin Tin Tattoos (París).

La capital parisenca tampoc no podia deixar d’oferir-nos un dels millors estudis de tatuatges del món. Tin Tin Tatouages, com no podia ser d’una altra manera, es troba al barri més bohemi de París, Monmartre, i els seus tatuatges han sortit a les revistes de moda més famoses i reputades.

3. Saved Tattoo (Nova York).

Quan clients de la talla de Heath Ledger, Sting, Orlando Bloom o Robert Downey Jr. Han confiat la seva pell a aquest estudi de Brooklyn ha de ser per alguna cosa. Els tatuadors són una garantia de satisfacció.

4. The Tattoo Temple (Hong Kong).

Ja sabem l’afició dels xinesos per incorporar elements de la medicina tracicional a totes les seves activitats. Aquest estudi no seria menys i alguna cosa faran bé quan la llista d’espera per fer-te un tatuatge aquí és de més de dos anys.

Client de The Tattoo Temple amb tatuatge realitzat amb les tècniques pròpies de l’establiment. (http://tattootemple.hk/)

5. Tatuatge negre i blau (San Francisco).

Una altra de les ciutats cosmopolites d’Occident és sens dubte San Francisco, on podem trobar aquest estudi regentat per l’alemanya Idexa Stern, a qui acompanyen una altra gairebé desena de tatuadors de màxim nivell. L’artista principal va ser triada com la millor tatuadora del món el 2009 i 2010.

Una de les creacions de Black and Blue Tattoo (https://www.instagram.com/idexa_stern/)

Por admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.